Tietosuoja
Tietosuoja

Tietosuojaseloste


Stiegelmeyer GmbH & Co. KG (jäljempänä ylläpitäjä) kiittää mielenkiinnostasi yritystämme ja tuotteitamme sekä palveluitamme kohtaan. Haluamme, että henkilötietosi ovat suojattuja vieraillessasi sivuillamme.

Yksityisyyden suoja on erittäin tärkeää, varsinkin Internet-pohjaisten liiketoimintamallien tulevaisuuden sekä Internet-pohjaisen talouden kehityksen kannalta. Tämän vuoksi haluamme aktiivisesti tiedottaa henkilötietojesi suojaamisesta.

Työntekijöillämme ja ulkopuolisilla palveluyrityksillä on salassapitovelvollisuus, ja he ovat velvollisia noudattamaan Saksan tietosuojalain määräyksiä sekä muita oleellisia tietosuojamääräyksiä.

Suhtaudumme vakavasti henkilötietojesi suojaamiseen ja noudatamme tarkasti tietosuojalakia.

Henkilötiedot: ”Henkilötiedoilla” tarkoitetaan Saksan tietosuojalain mukaan tietyn tai määritettävissä olevan luonnollisen henkilön henkilökohtaisia tai tosiasiallisia olosuhteita koskevia tietoja. Näitä ovat esimerkiksi nimi, postiosoite, pankkitilin numero, sähköpostiosoite sekä IP-osoite.

Seuraavan selosteen tarkoituksena on antaa yleiskuva siitä, kuinka pyrimme takaamaan tämän suojan.

Henkilötietojen käyttö ja eteenpäin luovutus

Verkkosivustomme tai muuta kautta meille luovuttamiasi henkilötietoja käytetään, käsitellään ja tallennetaan kanssasi käytävää yhteydenpitoa varten sekä sitä tarkoitusta varten, jonka takia olet tietosi meille luovuttanut. Tämän lisäksi käytämme tarvittaessa tietojasi voidaksemme lähettää satunnaisia tarjouksia ja ilmoittaa uusista tuotteista tai palveluista sekä muusta, sinua mahdollisesti kiinnostavasta tarjonnastamme. Voit kieltää tietojesi käytön näihin tarkoituksiin ilmoittamalla tästä alla mainitulle tietosuojavastaavallemme.

Tarvittaessa välitämme tietoja myös ylläpitäjän kanssa yhteistyössä oleville yrityksille, palveluntarjoajille ja muille kolmansille osapuolille. Tämä saattaa olla välttämätöntä, jotta voimme suorittaa haluamasi palvelun tai toimenpiteen (esim. tilausten käsittely), käsitellä tapahtuma- ja kurssi-ilmoittautumisia, mahdollistaa asiakaspalvelun sekä tiedottaa palveluistamme ja tuotteistamme.

Kolmansille osapuolille luovutamme ainoastaan sellaisia henkilötietoja, jotka ovat näiden kyseisten palveluiden kannalta välttämättömiä. Tämä kolmas osapuoli saa käyttää näitä henkilötietoja ainoastaan voidakseen suorittaa häneltä tilaamamme pyydetyn palvelun tai tarvittavan toimenpiteen. Nämä palveluntarjoajat ovat sitoutuneita noudattamaan tietosuojalakia. Henkilötietojasi ei koskaan luovuteta, myydä tai anneta muuten käytettäväksi kolmansien osapuolten markkinointitarkoituksiin.

Tietojen käsittely tällä verkkosivustolla

Sekä turvallisuussyistä että teknisistä syistä ylläpitäjä käsittelee järjestelmälokissaan automaattisesti selaimesi lähettämiä tietoja. Näitä tietoja ovat pääasiassa seuraavat tiedot:

  • IP-osoite (tarvittaessa henkilötiedot)
  • haetun tiedoston nimi
  • tietojen haun päivämäärä ja kellonaika
  • siirretyn tiedon määrä
  • ilmoitus siitä, onnistuiko tietojen haku
  • ilmoitus siitä, miksi tietojen haku epäonnistui
  • Internet-palveluntarjoajasi nimi
  • selaintiedot (esim. selaimen tyyppi, näytön tarkkuus)
  • käyttöjärjestelmä
  • verkkosivustot, joiden kautta siirryit sivuillemme.

Evästeet

Verkkosivustomme käyttävät useissa kohdin ns. evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa tietokoneellesi. Niiden tarkoituksena on mahdollistaa palveluidemme käyttäjäystävällinen, tehokas ja turvallinen käyttö. Siten ne takaavat esim. käyttäjäistunnon teknisen toteutuksen. Samalla nämä evästeet välittävät meille tietoja, joiden avulla voimme kehittää verkkosivustoamme käyttäjän tarpeiden mukaiseksi.

Suurin osa käyttämistämme evästeistä on ns. istuntoevästeitä. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti poistuessasi sivuiltamme. Osittain sivumme käyttävät myös evästeitä, jotka tallentuvat muistiin pidemmäksi aikaa. Evästeen pisin tallennusaika on yksi vuosi.

Kaikki verkkosivustomme evästeet sisältävät ainoastaan pseudonymisoitua tai anonymisoitua teknistä tietoa. Ne eivät sisällä henkilötietoja.

Jos haluat estää evästeiden tallennuksen, valitse selaimesi asetuksissa kohta ”älä hyväksy evästeitä”. Jos selain ei salli evästeiden käyttöä, verkkosivustomme toimintojen käyttö voi kuitenkin olla erittäin rajoitettua. Osa toiminnoista ei ole tällöin lainkaan käytettävissä.

Facebook

Tämä verkkosivusto käyttää sosiaalisen verkoston facebook.com, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA, ("Facebook") sosiaalisen median liitännäisiä. Liitännäiset tunnistaa Facebook-logosta (valkoinen ”f” sinisessä pikkukuvakkeessa tai ”peukalo ylös” -merkki) tai ilmaisuista "Facebook Social Plugin”. Facebookin sosiaalisen median liitännäisten lista ja ulkomuoto löytyvät tästä.

Kun avaat sivustoltamme sivun, joka sisältää tällaisen liitännäisen, selaimesi luo suoran yhteyden Facebookin palvelimille. Facebook lähettää liitännäisen sisällön suoraan selaimeesi, joka yhdistää sen verkkosivustoon. Emme sen vuoksi voi vaikuttaa tietoihin, joita Facebook kerää tämän liitännäisen avulla, ja kerromme siten sen minkä tiedämme:

Liitännäisellä Facebook saa tiedon, että selaimesi on avannut kyseisen verkkosivuston. Jos olet kirjautunut Facebookiin, Facebook voi kohdentaa vierailusi verkkosivustollamme suoraan Facebook-tiliisi. Kun olet vuorovaikutuksessa liitännäisten kanssa, esimerkiksi painat ”Tykkää”-painiketta tai jätät kommentin, kyseinen tieto siirretään selaimestasi suoraan Facebookin palvelimelle ja tallennetaan sinne. Vaikka sinulla ei olisi Facebook-tiliä, Facebook saattaa silti tunnistaa sinut ja tallentaa IP-osoitteesi.

Lisätietoja Facebookin tietojen keruusta (tarkoitus, laajuus, jatkokäsittely ja käyttö) sekä oikeuksistasi tässä suhteessa ja yksityisyydensuoja-asetuksista löydät Facebookin yksityisyydensuojakäytännöstä.

Jos olet liittynyt Facebookin muttet halua Facebookin keräävän tietoja vierailustasi verkkosivustossamme, sinun on kirjauduttava ulos Facebookista, ennen kuin siirryt sivustollemme.

Tämän lisäksi sosiaalisen median liitännäisten toiminta voidaan estää selaimen lisäosien (Add-on) avulla, kuten esim. Facebook Blocker -lisäosalla.

Google Adwords -tulosseuranta

Mikä on Google AdWords -tulosseuranta?
Käytämme verkkosivustollamme ”Google AdWords” -mainontaa sekä sen laajennusosaa Google AdWords -tulosseurantaa. Google AdWords -mainonnan käyttäminen tarkoittaa sitä, että tämä sivu näkyy Googlessa mainontaan tarkoitetulla alueella.

Mitä Google Adwords -tulosseurannan käyttäminen tarkoittaa?
Napsauttaessasi kyseistä mainosta Google rekisteröi napsautuksen ja tallentaa nk. evästeen (”Cookie”). Nämä evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja. Evästeiden avulla on mahdollista seurata, avaatko sivustollamme esim. myös ”Yhteydenotto”-sivun. Eväste poistetaan 30 vuorokauden kuluttua. Voit poistaa sen myös itse vastaavan lisäohjelmiston avulla. Käytämme saamiamme tietoja markkinointitoimenpiteidemme laadun ja menestyksen arviointiin. Näemme, kuinka monta vierailijaa on mainoksen napsauttamisen jälkeen avannut myös yhteydenottosivumme tai ottanut yhteyttä yhteyshenkilöömme. Emme näe henkilökohtaisia tietoja eli mitään, minkä perusteella voisimme tunnistaa vierailijat. Myös Google käyttää näitä tietoja.

Mitä tietosuojamääräyksiä Google Adwords -tulosseuranta noudattaa?
Google AdWords -palvelun tietosuojamääräykset löytyvät osoitteesta http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.
Lisätietoa on osoitteessa
https://support.google.com/adwords/answer/1722022?hl=de.

Miten estän, että Google AdWords yhdistää tietoni ja profiilini?
Kun poistat evästeet käytöstä asianmukaisella ohjelmalla tai selaimessasi, käyttöäsi ei rekisteröidä.
Voit estää Google Analytics -palvelun käytön lataamalla selaimen liitännäisen.

Kuka tarjoaa Google AdWords -tulosseurantapalvelun?
Google AdWords -tulosseurantapalvelun tarjoaja on

Google Ireland Limited
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4
Irland
Puh.: +353 1 543 1000
Faksi: +353 1 686 5660
Sähköposti: support-deutschland@google.com

Lisätietoa on osoitteessa
https://www.google.de/contact/impressum.html.

Google Analytics

Tällä verkkosivustolla käytetään Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (”Google”). Google Analytics käyttää nk. evästeitä (”Cookies”). Ne ovat tietokoneelle tallennettavia tekstitiedostoja, jotka auttavat verkkosivustoa analysoimaan sitä, miten käytät sivustoa. Evästeiden avulla saadut sivuston käyttöä koskevat tiedot siirretään ja tallennetaan yleensä Googlen palvelimille Irlannissa ja/tai Yhdysvalloissa. Jos IP-osoitteen anonymisointi on käytössä tällä verkkosivustolla, Google kuitenkin lyhentää IP-osoitteen Euroopan unionin jäsenmaissa sekä Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa.

Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen Irlannissa ja/tai Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille ja lyhennetään siellä. IP-anonymisointi on käytössä tällä verkkosivustolla. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston palveluntarjoajan puolesta arvioidakseen verkkosivuston käyttöä, kootakseen raportteja verkkosivuston toimista verkkosivuston operaattoreille ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja verkkosivuston palveluntarjoajalle. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Google Analytics -palvelun siirtämiin tietoihin.

Voit estää evästeiden tallentamisen valitsemalla selaimessa sopivat asetukset. Jos teet näin, et ehkä kuitenkaan voi käyttää tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja. Voit lisäksi estää Googlea keräämästä evästeiden avulla verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja (ml. IP-osoite) sekä näiden tietojen käsittelyn lataamalla ja asentamalla selaimen liitännäisen, joka on saatavilla osoitteessa:
tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Selaimen liitännäisen sijasta tai mobiililaitteiden selaisimissa voit tätä linkkiä napsauttamalla estää Google Analytics -toiminnon tulevaisuudessa tällä verkkosivustolla (tämä Opt Out -vaihtoehto toimii vain kyseisessä selaimessa ja kyseisellä verkkoalueella). Laitteellesi tallennetaan Opt Out -eväste. Poistettuasi evästeet kyseisestä selaimesta on tätä linkkiä napsautettava uudelleen.

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -laajennusta ”anonymizeIP()”. Sen ansiosta IP-osoitteita käsitellään vain lyhennetyssä muodossa ja kaikki tieto kerätään anonyymisti.

Google Analytics -palvelun estäminen

Sinulla on oikeus estää Google Analyticsia keräämästä anonymisoituja tietoja. Estäminen tapahtuu ottamalla selaimessa käyttöön Opt out -evästeet. Siten esimerkiksi selaimen kaikkien evästeiden poistamisen jälkeen on Opt out otettava uudelleen käyttöön.

  • Google Analytics -seurannan aktivointi

Google Tag Manager

Tämä verkkosivusto käyttää Google Tag Manageria. Tätä palvelua käytetään verkkosivuston tagien (tunnisteiden) hallinnointiin käyttöpinnalla. Google Tool Managerilla implementoidaan ainoastaan tageja. Tämä merkitsee, että Google Tag Manageria käytettäessä ei tallenneta evästeitä eikä kerätä henkilökohtaisia tietoja. Google Tool Manager aktivoi muita tageja, jotka keräävät tietyissä tapauksissa tietoja. Google Tag Manager ei kuitenkaan käytä näitä tietoja. Mikäli olet tehnyt deaktivoinnin toimialue- tai evästetasolla, tämä jää voimaan kaikille seurantatageille, jotka on implementoitu Google Tag Managerilla.

Google Remarketing

Tämä verkkosivusto käyttää Google Remarketing -tageja. Niiden toimittaja on Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; jäljempänä ”Google"). Google käyttää evästeitä. Ne ovat tietokoneelle tallennettavia tekstitiedostoja, jotka auttavat verkkosivustoa analysoimaan sitä, miten käytät sivustoa. Evästeiden avulla saadut tämän sivuston käyttöä koskevat tiedot (ml. IP-osoitteesi) siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille Irlannissa ja/tai Yhdysvalloissa. Sen jälkeen Google poistaa IP-osoitteen kolme viimeistä lukua, jotta IP-osoitetta ei voida enää kohdentaa yksiselitteisesti.

 

Google käyttää kerättyjä tietoja verkkosivuston palveluntarjoajan puolesta arvioidakseen verkkosivuston käyttöä, kootakseen raportteja verkkosivuston toimista verkkosivuston operaattoreille ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja. Joissakin tapauksissa Google myös luovuttaa näitä tietoja kolmannelle osapuolelle, mikäli se on lakisääteisesti määrättyä tai mikäli kolmas osapuoli käsittelee näitä tietoja Googlen toimeksiannosta. Kolmannet osapuolet, Google mukaan lukien, tarjoavat mainontaa Internetin verkkosivustoilla.

 

Kolmannet osapuolet, Google mukaan lukien, hyödyntävät tallennettuja evästeitä ja tarjoavat mainontaa perustuen käyttäjän aiempiin käynteihin kyseisellä verkkosivustolla. Google ei missään tapauksessa yhdistä IP-osoitettasi Googlen muihin keräämiin tietoihin. Tietojen keräämisen ja tallentamisen voi milloin tahansa kieltää tulevaisuuden osalta. Voit estää Googlea käyttämästä evästeitä avaamalla Google-mainonnan deaktivointisivun.

 

Käyttämällä tätä verkkosivustoa annat suostumuksesi sille, että Google saa käsitellä sinusta kerättyjä tietoja edellä kuvatulla tavalla ja edellä mainittuun tarkoitukseen. Tietojen keräämisen ja tallentamisen voi milloin tahansa kieltää tulevaisuuden osalta. Googlen määräyksiä koskevat lisätiedot ovat tässä verkko-osoitteessa.

Facebookin uudelleenmarkkinointi, eli remarketing / retargeting

Sivustoomme on integroitu sosiaalisen verkoston Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, uudelleenmarkkinointitunnisteita. Kun vierailet sivustollamme, uudelleenmarkkinointitunnisteiden avulla luodaan suora yhteys selaimesi ja Facebook-palvelimen välille. Facebook saa näin tiedon vierailustasi sivustollamme IP-osoitteestasi, ja voi kohdentaa vierailusi käyttäjätiliisi. Voimme käyttää tällä tavoin saamiamme tietoja Facebook-mainonnan näyttämiseen. Huomautamme, että sivuston ylläpitäjänä emme saa tietoa välitettyjen tietojen sisällöstä emmekä siitä, millä tavoin Facebook niitä käyttää. Lisätietoa aiheesta löydät Facebookin tietosuojavakuutuksesta osoitteesta
https://www.facebook.com/about/privacy/.
Jos et halua mukautetun kohderyhmän keräävän tietojasi, voit deaktivoida mukautetut kohderyhmät täältä.

YouTuben käyttäminen laajennetussa tietosuojatilassa

Käytämme videoiden yhdistämiseen YouTube-palvelua. Videot sulautetaan laajennetussa tietosuojatilassa. Kuten useimmat verkkosivustot, myös YouTube käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja verkkosivustonsa kävijöistä. YouTube käyttää näitä tietoja muun muassa videotilastojen määrittämiseen, petosten ehkäisemiseen ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseen. Tästä seuraa myös yhteyden muodostaminen Google DoubleClick -verkkoon. Jos käynnistät videon, se voi aktivoida muita tiedonkäsittelytoimenpiteitä. Me emme voi vaikuttaa niihin. Lisätietoja YouTuben tietosuojasta on sen tietosuojalausekkeessa, joka löytyy osoitteesta: http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä ja eteenpäin luovutuksesta

Tuomioistuinten tai viranomaisten määräyksestä ylläpitäjää voidaan vaatia luovuttamaan tietosi ja siihen kuuluvat muut tiedot. Pidätämme myös oikeuden käyttää tietojasi vaatiaksemme tai puolustaaksemme oikeuksiamme. Voimassa olevan lain mukaisesti pidätämme lisäksi oikeuden tallentaa ja luovuttaa henkilötietoja ja muita tietoja pyrkiessämme selvittää tai estää laitonta toimintaa, huijausyrityksiä tai ylläpitäjän käyttöehtojen rikkomista.

Turvallinen viestintä Internetissä

Teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden avulla pyrimme välittämään ja tallentamaan henkilötietosi siten, että ne eivät joudu kolmansien osapuolten tietoon.

Yleisesti ottaen Internet on kuitenkin epäluotettava viestintäväline. Kun tietoja siirretään Internetin kautta, asiattomien osapuolten on (toisin kuin esim. puhelinyhteyksissä) helpompi kuunnella, nauhoittaa tai jopa muuttaa tietoja.

Tiedonsiirron salaus

Voidaksemme taata luotettavan viestinnän kanssanne käytämme tietyissä toiminnoissa (sisäänkirjautumisessa jne.) 256-bittistä AES SSL-suojausta. Tämänhetkisen tietämyksemme mukaan käyttämämme salaus on turvallinen. Uuden sukupolven käyttöjärjestelmissä ja palvelimissa tämä turvataso on mahdollista saavuttaa. Jotta tämän korkeatasoisen salauksen käyttö on mahdollista, päivitä tietokoneesi käyttöjärjestelmä ja palvelin tarvittaessa.

Jos sähköpostiviestejä ei salata, täydellistä tietosuojaa ei voida taata. Tämän vuoksi suosittelemme luottamuksellisten tietojen lähettämistä postitse.

Tämän tietosuojaselosteen päivitys

Tietosuojaseloste on päivitettävä, mikäli ylläpitäjä tuo markkinoille uusia tuotteita tai palveluita, muuttaa Internet-menettelyä tai jos Internetin ja IT-alan turvallisuustekniikka kehittyy. Tämän takia pidätämme oikeuden muuttaa ja täydentää tätä selostetta tarpeen mukaan. Selosteen päivityksestä tiedotetaan näillä sivuilla.

Tiedonsaantioikeus / henkilötietojen poisto ja muutos

Jos sinulla on kysyttävää asioista, joita tämä tietosuojaseloste ei sisällä, tai jos haluat yksityiskohtaisempaa tietoa joistakin tämän selosteen sisältämistä tiedoista, ota meihin yhteyttä.

Jos et hyväksy, että tallennamme henkilötietojasi tai jos tallennetut tiedot eivät ole oikeita, lakisääteisten määräysten puitteissa joko korjaamme, estämme tai poistamme tietosi pyyntösi mukaisesti. Halutessasi voit pyytää tietoa tallentamistamme henkilötiedoistasi. Ota yhteyttä:

Stiegelmeyer GmbH & Co. KG
Ackerstraße 42
32051 Herford
Saksa

Puhelin +49 (0) 5423 475 50 13
Sähköposti datenschutz@stiegelmeyer.com

Huomioithan, että tallentamiamme tietoja pyydettäessä edellytämme henkilöllisyytesi todistamista.

Tietosuojavastaava

Jos haluat saada yleistä tietoa henkilötietojen keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä, tai muuta yleistä tietoa tietosuojasta, ota meihin yhteyttä postitse:

ds² Unternehmensberatung GmbH & Co. KG
Thomas Spaeing
Falkenstr. 10
33775 Versmold

info@ds-quadrat.de
Internet: www.ds-quadrat.de